Wist u dat....


....er veel voordelen zitten aan nieuwe dakramen?

 

Zijn uw dakramen aan vervanging toe? 

Wij vervangen ze zonder zorgen!


Een dakraam gaat lang mee, maar is toch op den duur aan vervanging toe.

De voordelen van een nieuw VELUX dakraam op een rij:
MEER DAGLICHT - tot wel 18 procent meer daglicht door groter glasoppervlak
BETERE LUCHTKWALITEIT - de nieuwe VELUX dakramen hebben verbeterde ventilatie- en bedieningsopties waardoor er continu frisse lucht wordt aangevoerd
MINDER VOCHT - door meer daglicht en betere ventilatie
BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING - door verbeterde isolatietechnieken


Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!


...VELUX dakramen u helpen energie te besparen?

Uw energieverbruik verlagen is verassend eenvoudig: vervang uw oude dakraam door een nieuw VELUX dakraam. Daglicht en zonnewarmte zijn gratis energiebronnen die altijd beschikbaar zijn. Door gebruik te maken van deze bronnen op de juiste momenten, kunt u (zeker in de winter) uw energieverbruik beperken en uw energierekening verlagen. Wordt het te warm in de zomer? Dan sluit u toch gewoon het rolluik of de buitenzonwering? Zo blijft uw zolder lekker koel en hoeft u de airco niet te gebruiken. 

Daarnaast is het ook belangrijk om voldoende te ventileren. Want zuurstofrijke, frisse lucht is sneller te verwarmen dan de oude zuurstofarme lucht. VELUX dakramen zijn daarom voorzien van een ergonomische vensterbrede handgreep die ook dienst doet als ventilatieopening. U kunt zo ventileren, zelfs als het dakraam zelf gesloten is. Ook dat is beter voor uw energierekening.  (bron: velux.nl)

 

Dakraam Friesland vervangt graag uw oude (VELUX) dakramen!


.....een zogenaamd tuimel dakraam de bedieningsgreep aan de bovenzijde heeft? Op die manier kunt u uw dakraam altijd makkelijk openen en sluiten, zelfs wanneer hier meubels onder geplaatst zijn. Is dit bij u het geval? Dan is het tuimelvenster het juiste dakraam voor u!

Omdat het dakraam in het midden scharniert en 180 graden om zijn as kan roteren, is de buitenzijde van het venster ook nog eens makkelijk van binnenuit te reinigen. De bedieningsgreep kunt u ook gebruiken als ventilatieklep. Op die manier kunt u, zelfs wanneer het dakraam gesloten is, blijven ventileren. 

 


Ventilatie door dakramen

Door het plaatsen van een dakraam of dakramen op zolder, ontstaat er niet alleen meer licht. Het biedt u ook de mogelijkheid om uw woning beter te ventileren. Hiervoor kunt u de dakramen op de ventilatiestand plaatsen. Op die manier heeft u altijd frisse lucht in huis.

Wanneer u echt wilt 'luchten', kunt u de ramen natuurlijk ook helemaal open zetten. 

Met een dakraam van Dakraam Friesland haalt u niet alleen meer licht in huis, maar ook meer frisse lucht!


Vragen over het plaatsen of vervangen van uw dakramen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!